Alex, Filip și David, frații Brumar își duc cu greu traiul într-un sat din apropierea Brașovului și au știut de mici ce inseamnă foamea și neajunsul, și permanent aceștia fac eforturi uluitoare pentru a-și depăși condiția și a învinge destinul neprielnic.

Nu puține au fost zilele în care, mama și tatăl nu au avut ce să le pună copiilor pe masă, iar acum aceștia își doresc doar să își găsească un drum bun în viață, merg la școală, muncesc și încearcă să-și scoată întreaga familie din necazuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: 18 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după o piesă de operă cu sex live și sânge- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Mama copiilor este bolnavă și fără școală, tatăl are doar șase clase și muncește la lemne că mulți alții din satul lor. Cei trei frați sunt conștienți că saracia și neajunsurile i-ar fi înghițit și condamnat la pierzanie, așa cum se întâmplă cu mulți din jurul lor, însă au ales să se ridice și să se salveze, prin învățătură și muncă.

Tot duminică, la “Asta-i România!”, mergem la Nucșoara, în județul Argeș, unde o vom cunoaște pe Lelea Silvia, vestită în zona pentru vocea sa, un autentic rapsod.

Nu ratați duminică, de la ora 14:45, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si