Close sidebar
Close sidebar

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Speranțe pentru un trai mai bun

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne propune să urmărim, duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, povestea tulburătoare de viață a familiei Brumar, o lecție de viață pe care o vom primi de la trei frați sărmani, care luptă singuri să iasă din mocirla sărăciei.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Alex, Filip și David, frații Brumar își duc cu greu traiul într-un sat din apropierea Brașovului și au știut de mici ce inseamnă foamea și neajunsul, și permanent aceștia fac eforturi uluitoare pentru a-și depăși condiția și a învinge destinul neprielnic.

Nu puține au fost zilele în care, mama și tatăl nu au avut ce să le pună copiilor pe masă, iar acum aceștia își doresc doar să își găsească un drum bun în viață, merg la școală, muncesc și încearcă să-și scoată întreaga familie din necazuri.

Citeste si: Câți bani va primi Simona Halep de la ITIA după reducerea suspendării. TAS a publicat motivarea deciziei după șapte luni de la anunțarea ei- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Mama copiilor este bolnavă și fără școală, tatăl are doar șase clase și muncește la lemne că mulți alții din satul lor. Cei trei frați sunt conștienți că saracia și neajunsurile i-ar fi înghițit și condamnat la pierzanie, așa cum se întâmplă cu mulți din jurul lor, însă au ales să se ridice și să se salveze, prin învățătură și muncă.

Tot duminică, la “Asta-i România!”, mergem la Nucșoara, în județul Argeș, unde o vom cunoaște pe Lelea Silvia, vestită în zona pentru vocea sa, un autentic rapsod.

Nu ratați duminică, de la ora 14:45, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI