Într-un container, la marginea unui sat din Vrancea, patru copii frumoși visează să ajungă oameni mari. Tot ce au mai bun pe lume e dragostea părinților care, crescuți la orfelinat, și-au făcut cum au putut familia pe care n-au avut o vreodată. Tatăl muncește cu ziua, iar mama are grijă de copii; le împarte bucată de pâine și inima în mod egal. Chiar și așa ar fi fericiți, însă gândul că la iarnă sunt nevoiți să lase containerul și să plece în lumea mare, îi îngrozește.

Citește și: Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

Ce nu ar face o mama pentru copiii ei? Asta își spune în fiecare seară Andreea, mama copiilor, în vârstă de 28 de ani, atunci când își șterge lacrimile de obraz își adoarme copiii în vagonul care le ține loc de casă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea și soțul ei n-au avut niciodată o viață bună, sărăcia s-a ținut mereu scai de ei. Crescuți la orfelinat amândoi, n-au știut ce înseamnă dragostea de părinte, însă au simțit ce trebuie să facă atunci când și-au adus pe lume proprii lor copii.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe

Tot duminică, la „Asta-i România!” aflăm ce înseamnă „valoarea” în ziua de astăzi, pentru unii dintre semenii noștri. Să

fii interlop de temut și să îți dormi somnul alaturi de marile spirite ale romanilor, la Bellu, se pare că a devenit normalitate. Este o situație pe care o vom regăși în cimitirul Bellu, un loc istoric unic în lume, care încet, încet, se transformă în  loc de odihnă veșnică pentru  interlopii neamului.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă „Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si