Delta Dunării, un loc de vis în care, până mai ieri, numai păsările, vântul și valurile Dunării sparte de mal se mai auzeau,  a ajuns unul în care oamenii traiesc spaimele razboiului de la granita. Uitați la marginea civilizației, localnicii sunt de  câteva zile personaje principale în jurnalele de știri din toată Europa. Bieții oameni, care încă mai beau apă din Dunăre și merg pe drumuri de pământ, stau acum cu frica în sân și cu ochii spre cer, de teamă să nu se  întâmple vreo nenorocire.

Autoritățile emit mesaje Ro-Alert în zonele cu risc și ii sfătuiesc pe oameni să se ascundă în beciuri sau în buncarele improvizate de militari.

Echipa emisiunii ”Asta-i România!” ajunge duminică în Plauru

Echipa emisiunii ”Asta-i România!” ajunge duminică în Plauru, un sătuc tulcean. De când resturi de drone au căzut peste tot în jurul satului, oamenii nu mai au liniște. Trăiesc cu frică și tresar la orice sirenă, alarmă sau zgomot mai puternic, și nu e zi sau noapte să aibă parte de liniște.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Radiografia sezonului estival. Costineștiul, stațiunea de pe litoral în care nimeni nu s-a plictisit în această vară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot duminică, la ”Asta-i România!”, îl revedem, prin intermediul emisiunii, pe George Chirilă, bărbatul cu două soții surori și 16 copii, care trece acum prin cea mai neagră perioada a vieții lui. Bărbatul visa să trăiască în armonie împreună cu familia sa, în <tribul> pe care și-l crease singur, independent de lume, dar n-a fost să fie așa. Copiii, care până mai ieri nu-i ieșeau din cuvânt, au decis rând pe rând să  lase în urmă casa părintească iar plecarea lor la oraș a întors pe dos universul bărbatului care a uimit o țară întreagă cu stilul lui de viață. 

Când poate fi urmărită emisiunea?

Nu ratați dumincă, de la ora 14:30, o ediție impresionantă ” Asta-i România! ”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D. 

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Germanul care a lăsat cariera la Paris pentru România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si