Alături de echipa emisiunii “Asta-i România!” ajungem în apropiere de Constanța, acolo unde vom întâlni cinci copii frumoși, care încearcă să supraviețuiască, alături de mama lor, într-un loc care arată ca un ghetou. Micuții îngheață în bordeiul lor improvizat, după ce furtuna le-a rupt acoperișul, iar mama, o constănțeancă, atât de săracă încât n-a văzut niciodată marea, nu mai știe cum să le astâmpere foamea.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Uitați de oameni, dar nu de Dumnezeu

Într-o astfel de bojdeucă din petice adunate vom întâlni cinci copii cu stomacul gol și chipul plin de frumusețe, adunați în jurul centrului universului lor, mama.

Copiii, cu vârste cuprinse între 4 luni și 8 ani, nu pot să înțeleagă ce li se întâmplă, iar pentru ei toți, mama se roagă ca să aibă măcar o felie de pâine să le astâmpere foamea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Această familie a trecut peste ultimele ierni fără sobă și recent abia au primit una, de la un preot cu inimă mare, semn că Dumnezeu îi iubește și nu-i va lăsa.

Tot în ediția de duminică “Asta-i România!”, vom cunoaște povestea impresionantă a celui mai bătrân om din satul Măguri, Cluj, pe numele sau Roba Gavrilă, care a adunat ani de viață câte file într-o carte de istorie.

Bătrânul este o adevărată poveste; a trecut prin cei 93 de ani de viață ai săi cu greu, a cunoscut amarul, foametea, sărăcia, dar toate astea parcă l-au întărit și n-a știut ce e boala, spitalul și nici n-a ajuns la doctor.

Nu ratați duminica aceasta, o ediție impresionantă “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si