Dacă până odinioară călugarii ce slujesc astăzi, în numele Domnului, aveau o familie, o slujbă, ca fiecare dintre noi, acum poveștile fiecăruia dintre aceștia sunt puse deoparte, în “sertarele sufletului”.

Aici, Iisus învie în fiecare zi și în fiecare inimă așa simt oamenii care l-au ales pe Dumnezeu, care nu-și mai aparțin și, devin cu voia lor, darul Domnului!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Monahi sau călugări aceștia sunt puntea dintre lume și Dumnezeu și păstrează legătura cu toată comunitatea, îi încurajează pe oameni să țină tradițiile și ies dintre zidurile mănăstirii pentru a sta de vorbă cu cei care îl caută pe Dumnezeu.

Nu ratați duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, o ediție de sarbatoare ”Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si