Mihai Neșu putea să fie unul dintre fotbaliștii de top ai României, dar Dumnezeu a avut alte planuri. Într-o zi de marți, in mai 2011, destinul lui avea sa se schimbe pentru totdeauna si dintr-un om puternic, pe picioarele sale, viata avea sa-l îngenuncheze. Accidentul pe care l-a avut în timpul unui antrenament l-a țintuit pentru totdeauna într-un scaun cu rotile. Drama lui a impresionat milioane de oameni, iubitori de fotbal și nu numai, dar cel mai tare impresionează modul in care reușește să-și transforme drama într-o poveste frumoasă despre empatie, compasiune și credință.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Fiica ambasadorului”

Mihai Neșu, o lecție impresionantă de viață

Fiecare zi a fotbalistului este o luptă câștigată și în spatele fiecărui gest, firesc pentru fiecare dintre noi, stau ani de muncă, ambiție și terapie. Mihai Neșu a avut nevoie de 10 ani ca să poată manca singur cu mâna dreaptă. Au trecut 11 ani de la ziua fatală a accidentului, ani grei în care a încercat să-și accepte soarta, să înțeleagă care este planul lui Dumnezeu pentru el. La câteva luni dupa accident l-a părăsit soția, însă cea mai grea lovitură a primit-o în 2014 când, la numai câteva luni distanță,  fotbalistul avea să-și piardă ambii părinții. Dar nimic din toate astea nu l-au doborât.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fostul fotbalist Mihai Neşu are un vis, acela de a construi un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități din medii defavorizate. Vrea să redea speranța acelora care au nevoie și a reuşit să strângă peste 1 milion de euro din cei 3,5 milioane de care are nevoie pentru a construi centrul medical caritabil. Este zilnic pe șantierul viitorului complex de recuperare "Sfântul vindecător Nectarie", care va avea o grădină special amenajata, săli de aşteptare, locuri de joacă adaptate, o clădire pentru familiile venite din alte zone, săli de kinetoterapie, de psihopedagogie și logopedie.

Nu ratați o editie emoționantă "Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță, despre destin, dăruire și speranță, duminică, începând cu ora 14.30, la Kanal D!

Citeste si: Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si