Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a aflat că nu are copii, deși era tatăl unor minori gemeni

Un bărbat a aflat că nu este tatăl copiilor lui. Credea că are doi gemeni, însă s-a înșelat. Soția l-a mințit timp de 18 ani.

Georgiana Balaban,

Un bărbat a fost mințit timp de 18 ani de soția sa.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a descoperit după 18 ani de căsnicie că nu are copii. Omul a crescut împreună cu soția sa doi copii gemeni, acum în vârstă de 17 ani.

Citește și: Holly Jane, femeia expulzată din biserica mormonilor din cauza pozelor sexy, iese la atac. "Lui Dumnezeu îi place ce fac"

Bărbatul a descoperit adevărul, atunci când au efectuat niște teste genealogice primite la școală de fiul și fiica sa. După o căsnicie de 18 ani, el a aflat că nu este tatăl biologic al copiilor pe care i-a crescut.

Conform Daily Record, tatăl îndurerat și-a povestit drama în mediul online. El a explicat cum, împreună cu soția sa, Kelly, a depășit momente dificile din căsnicie. Acum bărbatul este devastat și povestește că nu știe ce să facă cu viața sa.

Povestea bărbatului mințit timp de 18 ani

Bărbatul și partenera sa s-au cunoscut la facultate în urmă cu 20 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani și până acum aveau împreună doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 17 ani.

În studenție a început povestea lor profundă de iubire. După ce au absolvit, au deschis o afacere împreună, iar la un an distanță au decis să-și unească destinele.

Citește și: "Am fost trimisă acasă în prima zi de muncă din cauza hainelor. Nu văd unde e problema"- FOTO

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Problemele au început după doar două luni de căsnicie. Bărbatul povestește că în relația lor a apărut un impas – cei doi aveau viziuni diferite în ceea ce privește afacerea pe care o aveau, iar soția bărbatului a decis să plece de acasă o perioadă.

După câteva săptămâni, femeia s-a întors acasă. Soții s-au împăcat, iar în acea vreme, Kelly a rămas însărcinată cu gemeni.

După aceea au urmat problemele în plan profesional, însă cei doi au continuat spate în spate. Ei s-au susținut și au avut mereu încredere unul în celălalt, după cum povestește bărbatul.

După 18 ani de căsnicie însă, bărbatul avea să primească o veste tragică. Testele ADN au arătat că gemenii lor aveau un alt tată biologic. Soția sa a mărturisit în cele din urmă că în perioada în care a fost plecată de acasă și-a înșelat partenerul.

„Kelly a plâns și și-a cerut scuze în mod constant. Ea mi-a spus că, în perioada în care am avut acea ceartă, la începutul căsniciei noastre, s-a îmbătat într-o noapte și s-a culcat cu totul întâmplător cu un tip și că nu m-a înșelat de atunci”, a povestit el.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citește și: Stupoare la NASA. Un semnal radio repetat vine de pe o altă planetă

„Nici măcar nu știu ce fac – ultimele două zile au fost neclare. Mă simt ca un zombi, complet incapabil să simt sau să procesez ceva. Nu intenționez să-mi abandonez copiii – s-ar putea să nu fiu tatăl lor biologic, dar încă sunt tatăl lor și îi iubesc mult”, a mărturisit el.

„Kelly a fost întotdeauna o soție grozavă și un partener de afaceri excelent. Nu știu dacă voi putea să mă uit la ea la fel ca înainte sau dacă voi fi din nou aceeași persoană. Nu știu cum să merg înainte”, a mai adăugat bărbatul, conform Rotalianul.

Citește și: „Mă învinovățesc în mod constant”. Cum i-a permis o femeie iubitului să îi ia viața fiicei sale. Pedeapsa pe care mama din Marea Britanie a primit-o

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI