Close sidebar
Close sidebar

Dupa 3 luni de detentie, Gregorian Bivolaru cere redeschiderea dosarului sau si anularea pedepsei cu inchisoare

Gregorian Bivolaru pare afectat după cele trei luni petrecute după gratii în România. Vrea însă cu orice preţ să-i convingă pe judecători să aprobe redeschiderea dosarului său şi, evident, anularea pedepsei de şase ani de închisoare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Aproape trei luni au trecut de cand Gregorian Bivolaru a fost adus in tara si incarcerat pentru a-si executa pedeapsa. Insa pare ca timpul trece in alta dimensiune dupa gratii.

Daca la momentul in care pasea  pentru prima data dupa 12 ani in Romania, guru parea intr o forma de zile mari, alta pare sa fie acaum situatia. Cu tricoul portocaliu care sa ascunda camasa mov ce l-a facut celebru si cu o figura impasibila, Bivolaru face o noua incercare in justitie.


Motivul pentru care Guru a venit in fata judecatorilor este ca vrea rejudecarea dosarului sau.

" Procesul s-a judecat in lipsa clientului meu, Gregorian bivolaru, in conditiile in care acesta avea statut de azilant".

Chiar si asa Guru a fost informat pe toata durata procesului de toate procedurile. Ba chiar a fost si audiat prin comisie rogatorie, la acel moment.
Cu toate acestea nu s-a prezentat la niciun termen din dosar. El a fost condamnat in 2013 la 6 ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor. Abia trei ani mai tarziu autoritatile franceze l-au capturat.

In acest moment Guru Bivolaru se afla incarcerat in arestul sectiei 6 de Politie din Bucuresti unde isi ispaseste pedeapsa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI