Close sidebar
Close sidebar

Dupa "Balena Albastra", un nou joc periculos face ravagii printre copii. Iata despre ce e vorba

Noul joc periculos se numeste "provocarea cu apa fierbinte" si presupune ca o persoana sa arunce cu apa fierbinte peste altcineva sau cineva sa fie pus sa bea apa fiarta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate, din ce in ce mai multi copii au cazut victime acestui joc extrem de periculos, care poate provoca arsuri de gradul al treilea, scrie kanald.ro.

Presa din strainatate a relatat cazul unui baiat de 8 ani care a fost provocat sa bea apa fiarta cu un pai. A ajuns la spital cu traheotomie, si-a pierdut auzul si a ramas cu probleme respiratorii pentru tot restul vietii.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Un alt baiat, de 15 ani, s-a ales cu arsuri grave pe gat dupa ce prietenii au aruncat apa fierbinte pe el in timp ce dormea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI