Close sidebar
Close sidebar

După ce s-a pensionat, actorul Dan Puric a învins poliția în instanță EXCLUSIV

Celebrul actor buzoian Dan Puric (61 de ani) a dat poliția în judecată, contestând o amendă rutieră.

Petru Luca,

Actorul Dan Puric s-a pensionat la 60 de ani

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul actor buzoian Dan Puric (61 de ani) a dat poliția în judecată, contestând o amendă rutieră. Anul trecut, în toamnă, Puric informa publicul de decizia lui de a se pensiona din lumea teatrului. ”Eu în teatrul de azi nu mă mai regăsesc, pentru că și teatrul trebuia năruit, nu numai România. Mi-am băgat actele de pensionare anticipată la Teatrul Național. Igienic! Am simțit că trebuie să apăr teatrul. Și îl apăr retrăgându-mă. În sufletul meu este o zbatere, o durere”, anunța trist Dan Puric. 

Citeste si: Actriţa Ileana Olteanu face măşti de protecţie la mașina de cusut, în izolarea de la domiciliu: „În farmacii nu am găsit”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Devenit cetățean de onoare al orașului Buzău, Dan Puric- originar din Nehoiu, unde părinții săi erau medici- vrea totuși să se implice în viața socială și politică a zonei din care provine.  ”Acest pământ mi-a făcut onoarea să mă nasc pe el, aici.

E o mare onoare să te naști pe acest pământ sfânt al Buzăului. Cel mai important moment în viața unui om e când se întoarce la rădăcini, restul e aventură sau rătăcire. Ți se schimbă pulsul când te întorci spre casă. Are ceva pământul acesta”, s-a confesat recent Dan Puric.

Actorul Dan Puric a contestat o amendă rutieră

Dan Puric a dat în primăvară poliția în judecată și a învins-o după șase luni de pandemie 

Având acum mai mult timp liber, Dan Puric a decis să acționeze statul în judecată, mai exact poliția română, într-un proces în care a contestat o amendă primită în primăvară, imediat după izbucnirea pandemiei de coronavirus. La jumătatea lunii septembrie, Judecătoria Sectorului 3 București i-a dat dreptate cunoscutului actor.

Ora estimata: 13:30, Complet: C 32 Civil, Tip solutie: Admite plângerea.
Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională. Anulează Procesul-verbal seria PBW nr. 274537 din data de 25.03.2020. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi 14.09.2020, punându-se soluţia la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  7644/2020  14.09.2020”, așa sună decizia judecătorilor în procesul intentat de Dan Puric autorităților. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI