Manelistu l Nicolae Guță a ajuns astăzi, la 52 de ani, cu un gabarit clar depășit, după ce slăbise dramatic relativ recent. Modul de viață dezordonat, nopțile pierdute, alimentația greșită și lipsa sportului, cu desăvârșire, din ”meniul” cântărețului au contribuit la nenumăratele kilograme în plus pe care solistul din Petroșani le afișa la fiecare apariție publică. Spre surpriza generală, acum un an, Guță a părut că a intrat brusc la apă, admiratorii temându-se chiar ca favoritul lor să nu sufere de vreo boală incurabilă. 

Citeste si: Fata lui Nicolae Guță, pentru prima dată la școală! Anais a fost îmbrăcată foarte elegant de mama ei FOTO

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am", a comentat Guță toamna trecută, invitat la tv să explice slăbitul galopant. 

Guță
Așa arată astăzi Nicolae Guță

Nicolae Guță s-a îngrășat în starea de urgență și a slăbit în starea de alertă 

Numai că minunea a durat până să înceapă pandemia de coronavirus. În iunie 2020, după ieșirea din starea de urgență, Guță apărea cu un amic în curtea casei din Petroșani mândrindu-se cu o burtă de toată frumusețea, semn că manelistul s-a hrănit bine și din belșug în vremurile complicate de stat acasă.

Ieri, însă, la trei luni de la poza în care doborâse iar cântarul, Guță s-a fotografiat tot la Petroșani, tot cu niște prieteni, dar cu ceva kilograme în minus față de apariția precedentă. ” Bine, boss, văd că ai dat jos 12-13 kile, nu e rău, ține-o tot așa!”, i-a scris un fan mulțumit de eforturile ”Regelui” de a reveni pe linia de plutire. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si