Brutalitatea cu care un individ și-a ucis fratele i-a șocat chiar și pe oamenii legii. Un bărbat din Italia și-a atacat propriul frate. Nu doar că i-a luat viața acestuia, dar i-a retezat pur și simplul capul, de care s-a descotorosit destul de repede.

Atacul a avut loc în jurul orei 22:00, miercuri noaptea, în localitatea Pannarano din provincia Benevento. Victima este Annibale Miarelli, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Citește și: VIDEO Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Tânărul, care și-a ucis iubita minoră după care s-a sinucis, ar fi avut un plan bine pus la punct

crima italia, barbat decapitat, ancheta

Victima dormea în momentul în care a fost atacată de propriul frate

Din informațiile existente până în acest moment se pare că victima dormea în momentul în care Benito a atacat-o. După ce i-a separat capul de corp, criminalul în vârstă de 59 de ani l-a aruncat pe balconul apartamentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fără să piardă vremea, individul a anunțat poliția de fapta sângeroasă pe care a comis-o. Când au ajuns la locul crimei, oamenii legii au găsit o scenă desprinsă din filmele de groază. Pe lângă faptul că l-a decapitat, ucigașul și-a și lovit cu un cuțit, în moduri repetate, fratele în zona abdomenului.

Individul nu a opus rezistentă și s-a predat autorităților, a spus că locuia împreună cu fratele său și că nu se mai înțelegeau deloc.

Totuși, momentan nu se știe ce l-a făcut pe ucigaș să recurgă la gestul macabru.

După ce a fost interogat, bărbatul a fost transferat la închisoarea din Benevento, scrie Il Messaggero. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz cutremurător.

Citește și: La scurt timp după ce a fost eliberat, un bărbat din Iași și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe cineva”. Ireal de ce a recurs la un asemenea gest

crima italia, barbat decapitat, ancheta

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si