Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Maximele se vor ridica până la 24 de grade Celsius în partea de sud și sud-est a țării

„Îl am alături de mine pe meteorologul de serviciu Raul Ilea care ne va spune toate informațiile. Așadar, vom scăpa de furtuni săptămâna aceasta?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Nu vom scăpa de furtuni.

Pe parcursul zilei de astăzi, ploile slabe își vor face apariția pe partea de nord-vest, pe vest și pe centru, dar izolate și slabe cantitativ. Mâine, mai ales în a doua parte a intervalului, nebulozitatea se va extinde. Va cuprinde jumătatea nord-vestică a țării și vor fi averse, izolat descărcări electrice și cantități însemnate de apă.”

Ellvira Costache, reporter Kanal D:  „Înțelegem că maximele vor fi de peste 25 de grade Celsius. Unde va fi cel mai cald?”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „Cel mai cald va fi pe partea de sud și sud-est a țării, unde cea mai mare maximă pe parcursul zilei de luni și de marți va fi de

24 de grade. La nivelul întregii țării, maximele termice se vor situa în general între 20 și 24 de grade, cele mai mici maxime fiind în depresiune din estul transilvaniei.”

Ellvira Costache, reporter Kanal D:  „Cum va fi vremea la munte și mare?”

Raul Ilea, meteorolog de serviciu: „La munte ploi slabe, pe parcursul zilei de mâine se va extinde, iar noaptea va ploua în majoritatea regiunilor.

Iar referitor la ce se întâmplă la mare, acolo este mai ferit totul. Astăzi o vreme frumoasă, caldă pentru această perioadă, la fel și pentru ziua de mâine. De poimâine se va mai răcori și acolo.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si