Close sidebar
Close sidebar

Dupa incendii devastatoare, California este acum sub ape!

Statele Unite ale Americii sunt prada naturii dezlantuite. Jumatate din tara este si acum sub cod de ger si ninsori puternice, in California, viiturile au adus dezastrul, iar in sud furtunile de nisip ii ingrozesc pe locuitori. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imagini apocaliptice vin din sudul Americii. O furtuna de nisip a dus haosul in Texas.

Si din sudul Americii vin imagini cutremuratoare. Ploile abundente din ultimele zile au adus in California dezastrul!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acest barbat cu chipul acoperit de noroi povesteste cum a fost la un pas sa fie luat de viitura. A reusit sa fuga din fata zidului de namol dar, ceva l-a intors in drum.
Viiturile au distrus si casele mai multor vedete, printre care si cea detinuta de Opraha Winfrey.

Zi si noapte salvatorii au cautat prin mlastinile formate supravietuitori. Au fost mobilizate atat trupe terestre cat si echipaje care survoleaza zona din elicoptere.

Mii de persoane au fost evacuate in ultimele zile din zonele afectate. Din nefericire cativa zeci de oameni au fost gasiti fara suflare sub noroi. 43 de  persoane sunt si acum date disparute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI