Close sidebar
Close sidebar

După plecarea Nataliei, Sorin zâmbește din nou. Cine este frumoasa concurentă care i-a furat inima

De la intrarea în casă a Nataliei, Sorin a făcut tot posibilul pentru a o cuceri, însă Natalia nu a considerat că cei doi se potrivesc pentru a forma un cuplu.

Diana Bostan,

Sorin Casa Iubirii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ieșirea Nataliei din casă, o nouă concurentă și-a făcut apariție și este de o frumusețe răpitoare. Numele ei este Nicoleta, iar ea și Sorin au decis să se cunoască mai bine.

Sorin este îndrăgostit lulea de Nicoleta

Cei doi au avut parte de mai multe clipe romantice în Camere Roșie și să se cunoască mai bine unul pe celălalt.

Citeste si: O nouă poveste de dragoste în Casa Iubirii? Cine recurge la mai multe trucuri pentru a ajunge în casa băieților

Nu doar frumusețea a fost ceea ce la atras pe Sorin la Nicoleta, ci și firea ei calmă, eleganța, dar și faptul că este o persoană liniștită.

Sorin și Nicolata sunt câștigătorii ultimului joc din Casa Iubirii

Andreea Mantea a ales o provocare inedita pentru concureți, în special pentru fete, care au avut de cusut nasturi pe o cămașă purtată de partenerii lor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Perechile care au participat au fost formate din Grațiela și Odeh, Sorin și Nicoleta și Adrian cu Bianca. Nicoleta și Sorin au fost câștigătorii probei, iar premiul a fost un tort de înghețată.

Citeste si: Scandal în Casa Iubirii. Kinga are discuții acide cu Alexandra

Văzând cât de îndrăgostit este Sorin, Andreea i-a propus să renunțe la date-urile cu Bianca și Kinga, în schimbul unui date cu Nicoleta. Sorin s-a arătat încântat de această propunere pentru că o place foarte mult pe Nicoleta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI