Close sidebar
Close sidebar

Dupa un primar cu multe case, Sibiul are acum unul fara niciuna! Daca Iohannis detinea sase case, Astrid Fodor are doar o liniuta in dreptul rubricii proprietati imobiliare

Klaus Iohannis a fost mai multi ani primarul orasului Sibiu, renuntand la fotoliul de edil atunci cand a fost ales presedintele Romaniei. In locul lui, ca interimar a fost numit viceprimarul de atunci, Astrid Fodor. Ea a castigat si alegerile de luna trecuta.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe vremea cand era primar al Sibiului, declaratiile de avere ale lui Iohannis erau pline, cel putin la rubrica proprietati imobiliare: trei case si trei apartamente.

Astrid Fodor este actualul primar al orasului Sibiu

Ei bine, noul primar al Sibiului si-a completat declaratia de avere mai mult cu… liniute. Astrid Fodor nu are trecuta in declaratia sa de anul acesta nici o casa. In schimb, are in proprietate un teren extravilan in Medias, de 646 mp, mostenit in 2010.

In declaratiea de avere, la rubrica proprietati, primarita a tras doar liniute

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Presa locala scrie, insa, ca imobilul in care locuieste actualul primar nu mai apare in declaratia de avere pentru ca, probabil, acesta a fost donat fiilor sai.

Conform declaratiei de avere, Astrid Fodor conduce un Peugeot 206 din 2002.  In conturi, primarul Sibiului are peste 35.000 de lei şi nicio datorie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI