Barbatul avea un pahar in anus si se pare ca acesta statuse acolo timp de doua zile. Paharul masura 7 centimetri in diametru (8 centimetri in inalţime) si ramasese blocat in trupul pacientului in varsta de 33 de ani, numele real al pacientului nu a fost dat publicitaţii, el este cunoscut in presa locala drept ,,Xiao Zhang”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Medicii chirurgi au fost nevoiţi sa opereze stomacul barbatului pentru a scoate paharul de sticla care, intre timp, se sparsese, ceea ce este si normal ţinand cont de faptul ca statuse doua zile in rectul acestuia.
Xiao Zhang a declarat la spital: ,,S-a blocat, de doua zile e acolo, se umfla si ma doare rau”.  

Se pare ca pacientul, om serios cu familie si copii, a refuzat sa precizeze doctorilor cum a ajuns paharul de sticla intr-un loc atat de incomod, desi dr. Cai, medicul care s-a ocupat de acest pacient ciudat, a sugerat ca: ,,Exista un numar mic de astfel de cazuri cauzate de alţii, majoritatea isi baga singuri astfel de obiecte in ei”.
Xiao Zhang este acum in recuperare.

Sursa: rol.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si