Close sidebar
Close sidebar

"E ceva inexplicabil!" Noi imagini cu OZN-uri, date publicității de Pentagon - VIDEO

Guvernul Statelor Unite a dat publicității un nou lot de înregistrări misterioase cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri), păstrate până acum ca documente clasificate, secret de stat.

Sorin Negru,

Noi imagini cu OZN-uri, date publicității de Pentagon

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Guvernul SUA a lansat un nou lot de imagini cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN) din întreaga lume, precum și explicații posibile pentru existența lor, informează ILF Science.

Citește și: VIDEO. A fost dezlegat misterul celor două "mumii extraterestre" din Peru. Ce au descoperit savanții la autopsie?

În conferința de presă de la Pentagon, Biroul de Rezolvare a Anomaliilor pe toate domeniile (AARO) din cadrul Ministerului Apărării american a declarat că unele fenomene clasificate sunt inexplicabile și astăzi.

Experții nu au găsit, totuși, nicio dovadă că vreo investigație asupra OZN-urilor ar fi „confirmat că avem de a face cu o tehnologie extraterestră”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate

[Sursa foto: Captură YouTube]

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate

„Toate eforturile de investigare, la toate nivelurile de clasificare, au ajuns la concluzia că majoritatea observărilor au fost obiecte și fenomene obișnuite și rezultatul unei identificări greșite”, se spune în raportul Pentagonului.

Printre filmările lansate, totuși, au fost videoclipuri cu fenomene pe care experții americani nu le pot explica pe deplin, cum ar fi seria de obiecte zburătoare care merg în linie de mai jos:

Dosarele secrete ale Pentagonului conțin multe mistere nerezolvate, spun experții americani care le-au studiat în ultimele luni, de când a început procesul de declasificare și desecretizare.

Unul dintre cazurile care a intrigat cel mai mult a fost acela al unui incident din Orientul Mijlociu, în care obiectul necunoscut prezenta un „comportament anormal” și armata SUA nu a putut să-l

identifice cu precizie dacă este de origine terestră sau nu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI