Close sidebar
Close sidebar

„E doar mică neînțelegere, o ceartă!”. Ionuț s-a supărat pe Larisa. La ce schimbare se așteaptă concurentul?

Momente tensionate în Casa Iubirii. Ionuț și Larisa au ajuns din nou la conflict și reproșuri. De la ce a plecat cearta lor?

Diana Puiu,

„E doar mică neînțelegere, o ceartă!”. Ionuț s-a supărat pe Larisa. La ce schimbare se așteaptă concurentul?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ediția de miercuri, dragostea a plutit în aer, asta pentru că Alex, noul concurent, a îndrăznit să o sărute pe Claudia, însă aceasta s-a arătat ușor deranjată de gestul lui.

Tânăra a recunoscut că se simte atrasă de Așex și că și-a dorit să o sărute mai repede.

Ce se întâmplă în relația celor doi?

Fetele au încercat să afle mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în relația celor doi, dar Claudia a fost rezervată în detalii. Tensiunile au revenit, iar dragostea a început să se clatine pentru cei doi îndrăgostiți.

Citește și: O concurentă din "Casa Iubirii" e acuzată că se destrăbălează în cluburi (VIDEO)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu cred că e vorba despre destrămare acum! E doar mică neînțelegere, o ceartă! Eu am reacționat la nervi! Când cineva mă deranjează spun ce îmi vine la gură!”, aspus Ionuț.
„Nu știu, spunem cazul că se poate întâmplă o căsătorie, nu știu, o familie, nu se știe niciodată unde ajungem! Eu nu știu cum pot să stopez chestia asta! Și înțeleg ce spuneți și d-voastră, cumva o fac rău prin a-i pune stop la ceea ce simte și ceea ce vrea ea să facă!”,

a mai adăugat Ionuț.

O concurentă din "Casa Iubirii" e acuzată că se destrăbălează în cluburi 

O concurentă de la "Casa Iubirii" este acuzată că se destrăbălează în cluburi. Băieții au sărit într-un atac furibund asupra fetei. Cum se apără concurenta? Claudia, cea mai nouă concurentă din "Casa Iubirii",  este acuzată  că se destrăbălează în cluburi.

"Ți-ai pierdut ștampila de sfântă", spun băieții răutăcioși după ce au văzut clipul cu Claudia în club.

Citește și:  Când va fi marea finală de la "Casa Iubirii". Anunțul făcut de Andreea Mantea

Ionuț a exprimat criticile băieților la adresa Claudia:  "Să vedem clipurile alea cu tine, cu sticlele alea mari de șampanie...Mi s-a părut ciudat" 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI