Studiile recente au demonstrat ca acest tip de peste, consumat pe o perioada lunga de timp, poate duce la boli de inima, artrita si astm, pentru ca sunt crescut in ferme. Potentialul inflamator al acestui peste este mai mare decat cel al unui hamburger sau al carnii de porc.
Pana ajung in farfuria dumneavoastra, pestii sunt hraniti cu antibiotice si pesticide pentru a fi feriti de diferite boli.Totodata, crescuti in acest fel, pestii au mai putini acizi grasi benefici, noteaza daxe.com
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Tilapia contine un nivel este de 11 ori mai ridicat de Dioxina in comparatie cu un peşte din salbaticie.
Dioxina este o chimicala foarte toxica ce provoaca cancer. Problema cu aceasta chimicala este ca, odata ce iti intra in corp, dureaza foarte mult timp pana ce poate fi indepartata, adica intre 7 si 11 ani.