"Nu vreau sa traiesc intr-o lume in care nu avem grija unii de altii. Nu doar de oamenii apropiati noua, ci de oricine are nevoie de o mana de ajutor.” a declarat antrenorul pentru Mirror.

Hill a consumat aproape 8.000 de calorii pe zi. A mancat gogosi la micul dejun, hot-dogs si pizza la pranz si dulciuri sau fast food in fiecare seara timp de trei luni, relateaza Daily Mail, doar pentru a se ingrasa, ca mai apoi, sa slabeasca alaturi de clienta sa, Alissa.

Greutatea sa a stagnat in ultima luna, cand Hill a inceput sa bea aproape 4 litri de sucuri accidulate pe zi, ajungand la spital din cauza tensiunii arteriale. Doctorii l-au avertizat ca isi pune viaţa in pericol, insa deja se ingrasase aproape 30 de kilograme.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atunci cand l-a intalnit pe Hill, Alissa Kane, o profesoara supraponderala, incerca din rasputeri sa piarda in greutate. Acesta a declarat ca i-a fost mult mai greu sa slabeasca decat si-ar fi imaginat.

"Am lucrat extrem de mult la sala, insa mai dificil a fost sa mananc corect. A trebuit sa opresc dependenţa de alimente nesanatoase", a declarat Hill.

Dupa patru luni, el a slabit 26 de kilograme, iar Alissa Kane 27 de kilograme.

Pentru Hill provocarea a fost mult mai grea din cauza luptelor sale anterioare cu mancarea.

Cazul lui a fost prezentat la show-ul TV  “Fit to Fat to Fit”, care prezinta antrenori de fitness care se ingrasa ca mai apoi sa scape de kilogramele in plus alaturi de oamenii supraponderali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si