Close sidebar
Close sidebar

E incredibil de ce sunt in stare unii indivizi pentru a face rost de bani. Isi vand sperma pe internet, iar pretul este negociat ca la piata!

Este de-a dreptul şocant de ce sunt în stare unii indivizi pentru a face rost de bani! Nu se feresc de nimeni şi de nimic! Au ajuns să-şi vândă până şi materialul seminal pe internet! Negociază preţul ca la piaţă, fără să le pese că-şi pot îmbolnăvi clienţii! Urmează un material filmat cu o cameră ascunsă de reporterii ştirilor Kanal D. ##VIDEO34234##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi are 47 de ani, individul din imagini este gata sa aiba prunci in orice colt din tara! Este doar unul dintre cei care au postat anunturi pe internet.

Barbatul este retinut pe internet, insa fata in fata ne arata fofografii cu ceilalti copii pe care ii are! Ne ofera garantie ca micutii vor fi sanatosi: „ Am doua fetite gemene cu fosta sotie si un baiat! Sunt sanatosi, nu este nicio problema! Putem sa facem si analize? Chiar vreau!”

Ne asigura ca nu are pretentii sa isi mai vada vreodata copilul.

Doua salarii minime pe economie, atat cere un alt vanzator de material seminal! „Pana in 25 asa, cu totul. Pana in 25 de milioane Conteaza si aspectul acum, sa nu va suparati pe mine.V-am spus eu nu arat naspa”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sustine ca este din Moldova dar, acum nu se afla in tara! Se intoarce insa, daca este platit!

Ani grei de puscarie risca acesti indivizi. Legea pedepseste vanzarea de celule umane dar si publicarea de anunturi in vederea vanzarii cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

Agentia de transplant recunoaste ca nu poate controla relatia dintre doi oameni. Cu atat mai mult cu cat acestia pot minti in fata unui notar ca formeaza un cuplu.

Prof.dr. Radu Deac, preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant: „Aceste anunturi sunt in afara legii. Nu as vrea sa va lasati prinsi in jocul asta, e periculos. Asta se numeste trafic de organe si e pedepsit de lege".

Specialistii le recomanda cuplurilor infertile sa apeleze la bancile internationale de material seminal. Acolo, donatorii sunt verificati temeinic atat din punct de vedere al sanatatii cat si al istoricului familial.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI