Brigitte Nastase a depus ieri o cerere de divort, la Judecatoria sectorului 1. Femeia s-a tinuta pana la urma de cuvant, dupa ce l-a amenintat in mod repetat pe fostul tenismen ca vrea sa se desparta de el. Brigitte l-a acuzat public pe Ilie ca i-a fost infidel insa i-a mai acordat o sansa. Ieri, insa, avocatii acesteia au inaintat oficial cererea de divort. Brigitte solicita judecatorilor sa ii desparta in mod oficial insa cere sa pastreze numele fostului sportiv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Brigitte nu a apelat insa la notarul public, ceea ce poate fi un semn ca Ilie Nastase nu este de acord cu divortul sau cu termenii acestuia. Ea a declarat recent ca s-a separat de sotul ei inca de anul trecut, cand a parasit domiciliul din Primaverii si s-a mutat intr-un apartament in zona de nord a Capitalei, impreuna cu cei doi copii ai sai.

Intr-o postare pe Facebook, facuta cu cateva saptamani in urma, Brigitte il acuza pe Ilie ca a intrat in apartamentul ei si i-a luat mai multe acte ale societatilor pe care le detine.  „Vreau sa spun pe aceasta cale ca am fost casatorita cu el in ultimele luni doar datorita faptului ca am fost santajata. Dar astazi nu mai am ce pierde. Doar dreptul la fericire. Am hotarat ca am dreptul sa traiesc”,  a spus Brigitte.

Brigitte si Ilie Nastase, campioni la divorturi

Brigitte Sfat este la a treia casatorie pe care o incheie. In 2002, ea a ramas vaduva dupa ce sotul ei, Octavian Sfat, a murit. In 2006 s-a recasatoirit cu timisoreanul Octavian Torj, de care a divortat in 2010.

Iniel Nastase este la al patrulea divort. El a mai casatorit cu modelul belgian Dominique Grazia, cu actrita Alexandra King, cu Amalia Teodorescu iar din 2010 cu Brigitte Sfat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si