Silvia Stroescu a obtinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a Romaniei, la Atena, in 2004. In acelasi an, devenea campioana europeana, cu echipa, la Campionatele Europene.

In 2001, Silvia Stroescu aducea, de asemenea, medalia de aur Romaniei la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Gent (Belgia). Sportiva are in palmares 24 de titluri internationale si 17 titluri nationale, iar acum este, oficial, una dintre componentele echipei "Faimosii", la Exatlon 2.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Am urmarit primul sezon "Exatlon" si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie. Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian. Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire.

Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta, la "Exatlon”, a declarat Silvia Stroescu.

Imaginea postata de Silvia, cu mana unei gimnaste, este socanta

 

 

Gimnasta romanca Silvia Stroescu a postat, pe contul personal de facebook, o imagine care spune multe despre ceea ce inseamna, de fapt, acest sport: munca, munca si iarasi munca. Fotografia surprinde palma unei gimnaste, plina de sange si bataturi, urmare a unor antrenamente extrem de intense de gimnastica.

Intr-adevar, imaginea este dura. Mana nu este a mea, dar am avut si eu mainile batatorite asa, cu rani teribile. Dar indiferent de cat de greu mi-a fost si cat de greu stiu ca le este gimnastelor, atunci cand urci pe podium, intreaga munca iti este rasplatita ”, a spus sportiva pentru wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si