Sute de turisti care au ajuns astazi in Poiana Brasov au furat deja startul distractiei si au profitat din plin de omatul proaspat, dar si de vremea frumoasa. Se anunta inca un sfarsit de saptamana aglomerat, iar administratorii domeniului schiabil spera sa atinga pragul de 1,5 milioane de treceri prin turnichete.

In Poiana Brasov se anunta inca un week-end cu distractie. Sute de turisti au furat deja startul petrecerii si au profitat din plin de omatul proaspat.

Citeste si: Afacerea infloritoare adusa de niste elvetieni in Romania! Au facut milioane cu ea!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Pălăria Melaniei, pantaloni scurţi şi lenjerie: obiectele vestimentare cele mai comentate la învestitura lui Trump. „Aproape a zburat”- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Stratul de zapada masoara 50 de centimetri dar in varful Masivului Postavarul omatul are o grosime de peste un metru

Vremea este perfecta si pentru drumetii pe munte. Salvamonstistii sunt in alerta dupa ce week-endul trecut au avut peste 130 de apeluri.

Iar problemele au si aparut! Ieri o familie cu un nou nascut de 3 zile si un copil de 5 ani, a ramas inzapezita cu masina in zona cabanei Dichiu.

Oamenii s-au aventurat de la Sinaia catre Cabana Cuibul Dorului desi drumul era inchis.

Citeste si: Laura Codruta Kovesi a fost pusa oficial sub acuzare pentru luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa!

Jandarmii montanti din Sinaia, chemati dupa apelul la 112, s-au chinuit 3 ore sa scoata autoturismul dintre nameti. Mama si cei doi copii au fost dusi cu o autospeciala la hotelul Cota 1000.

La altitudini mari pe creste zapada este instabila si o poate lua oricand la vale. La peste 1800 de metri, in Muntii Fagaras riscul de avalansa este foarte mare, de gradul 5 pe o scala de la unu la cinci.

La Balea Lac stratul de zapada masoara aproape 3 m grosime.

Weekendul trecut a fost unul de foc pentru salvamontistii din intreaga tara. Numai intr-o singura zi la Dispeceratul National s-au primit 130 de apeluri prin care se cerea ajutorul echipelor de interventie. Salvamontistii le recomanda turistilor sa nu se aventurze la altitutidini mai mari de 1500 de m si sa anunte in prealabil traseeele pe care vor sa le urmeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si