Adolescenta, fiica orfana a arhitectului Nicolae Demetrescu si a Magdei Demetrescu, a fost ispitita de anuntul aparut in revista "Realitatea Ilustrata", in numarul din ianuarie 1929.

Citeste si: Acuzata ca a fugit de acasa si se distreaza la New York, in timp ce sotul o cauta disperat, Miss Ucraina rupe tacerea: "Ma trata ca pe un caine. Am stiut ca nu mai pot ramane"

"Dudue draga, stimata domnisoara, ursitoarele au fost generoase cu voi. Momentul de acum reprezinta pentru voi anotimpul primavaratec. Prindeti acest moment. Va oferim prilejul. Participati la concursul nostru. E o splendida lupta data pe judete, pe regiuni, pe tara si lupta se va da apoi cu frumusetile de pe intregul glob. Care va birui? Cine stie, poate ca d-ta, sau d-ta, dudue, tanara cititoare cu ochi in cari noaptea si-a filtrat misterele sau in cari cerul si-a picurat seninul", era indemnul gasit de domnisoare in paginile publicatiei de epoca, consemnat de observator.tv

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tanara Magda a lesinat de emotie cand a auzit ca a castigat titlul mult ravnit si a declarat:" Ma induiose aza si ma stinghereste aceasta atentie deosebita. Cu ce am meritat-o si voi putea oare, Doamne, Doamne, sa infatisez in America toata frumusetea tarii mele?", se intreba Miss Romania 1929, inainte de plecarea sa in America.

La concursul international care a avut loc in Galveston, Texas, aceasta a obtinut locul VI, pentru care a fost rasplatita de organizatori cu 100 de dolari si un ceas bratara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si