Melia este fiica din prima casatorie a Printesei Lia, cu renumitul avocat american Melvin Belli. Tanara locuieste in SUA si, desi mama sa traieste de ani buni in Romania, nu ne-a vizitat tara si nu se stie ce relatie au cele doua. Mai ales ca printesa Lia nu apare nici in fotografiile de la nunta Meliei, din urma cu cativa ani.

Melia, la casatoria cu Neilesh Bose
Melia, la casatoria cu Neilesh Bose

Melia a fost de mica pasionata de arta şi de arhitectura, urmand o cariera academica cu acest profil, in care a obtinut si un doctorat in 2009. Ea preda la Universitatea din Arlington din Texas si este autoarea a numeroase lucrari despre arhitectura orientala si islamica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In urma cu cativa ani, Melia s-a casatorit cu un coleg, un tanar de origine indiana, Neilesh Bose, iar nunta lor a a avut loc pe o plaja din apropierea orasului San Francisco. In imagini, Melia apare purtand vesminte specifice nuntilor din India.

Cei doi sunt extrem de fericiti
Cei doi sunt extrem de fericiti

In pozele recente postate pe paginile de socializare ale celor doi, Melia si sotul ei sunt veseli si par extrem de fericiti.

Asta in comparatie cu Printesa Lia si sotul ei, Printul Paul, cei doi avand in ultima perioada tot mai multe probleme, atat cu legea, cat si cu averea. Printul Paul e cercetat de DNA intr-un dosar complicat de trafic de influenta, spalare de bani si dare si luare de mita. In acelasi timp, el a fost executat silit intr-un alt proces cu un jurnalist englez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si