Close sidebar
Close sidebar

Ea e mostenitoarea imperiului de peste 1 miliard de euro al familiei „Dedeman”! Dupa ce isi va termina studiile la Cambridge, frumoasa Karina Paval se va intoarce sa preia afacerea!

Karina este fiica lui Adrian Paval, principalul actionar al companiei Dedeman.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai bogat roman este Ion Tiriac, cu o avere estimata la 1,7-1,8 miliarde de euro, conform „Top 300 Capital”, acesta fiind urmat in clasament de fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, care sunt creditati cu 1,1-1,2 miliarde de euro.

Dragos, care este principalul actionar al companiei, este de profesie matematician, iar afacerea si-a inceput-o cu bani imprumutati de la soacra sa, cu o Dacie break, si cu 10.000 de marci, pe care  fratele sau ii castigase, cumparand marfa de la rusii care veneau in bazarurile din Iasi si vanzand-o in targurile din Craiova cu profit dublu. El are trei copii, iar fiica sa cea mare, Karina, va prelua afacerea familiei. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Am un contract cu ea, prin care mi-a promis ca dupa studii se intoarce acasa. E un contract scris, sa stiti”,  spunea afaceristul pentru romaniabreakingnews.ro.

Karina a facut colegiul in Elvetia, apoi a inceput studiile superioare in Anglia, la celebra Universitate Cambridge. Ea s-a acomodat repede la Londra, mai ales ca are o relatie cu un baiat din Romania care studiaza Dreptul. Pe langa iesirile cu prietenii in celebra metropola, cei doi sunt pasionati de calatoriile in locuri exotice. Dupa ce va termina studiile, frumoasa Karina se va intoarce  in tara, pentru a se ocupa de afacerea familiei, aflata in plina expansiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI