Close sidebar
Close sidebar

Ea este Andreea, o tanara de 27 de ani care a fost abandonata la nastere si care acum isi cauta parintii biologici. "Nu va port ura. Sper doar sa va intalnesc macar acum, inainte de nunta!"

"Nu va port ura. Sper doar sa va intalnesc macar acum, inainte de nunta!" - Mesajul induiosator e al unei tinere de peste ocean, care, la 27 de ani, s-a hotarat ca ar vrea sa-i regaseasca pe cei care i-au dat viata si s-au lepadat de ea. Deznodamantul povestii este, insa, cumplit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Numele meu este Andreea si imi caut parintii biologici. Am fost adoptata. Am inceput cautarea asta in speranta ca ii voi gasi pe cei care mi-au dat nastere. Ma voi marita intr-o saptamana. Imi voi intemeia o familie dupa aceea. Sper doar ca va voi intalni intr-o buna zi", isi incepe Andreea Marchand povestea.

Si asta nu e tot, e doar vrea sa isi gaseasca familia care a abandonat-o cand era mica.  "Vreau doar sa va intalnesc. Am cateva intrebari sa va pun. Vreau sa imi intemeiez propria familia, asa ca as vrea sa aflu cateva ceva despre o parte din copilaria mea, despre rude", spune tanara.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

E mesajul emotionant al unei tinere de 27 destinat celor care i-au dat viata dar n-au fost in stare sa-i calauzeasca pasii in viata, ci au lasat grija asta in mainile unor straini. Avea 11 ani cand a fost adoptata de o familie din America si de atunci spune ca viata i s-a schimbat. 

"Sper ca sunteti bine, sper ca sunteti fericiti. Eu sunt fericita.", explica ea.

Aici, in Romania, poate c-ar fi trait un calvar. A crescut intr-o familie dezbinata. Parintii ei biologici se despartisera. Vreme de 9 ani, ea a stat langa mama, insa femeia o abuza, povesteste tanara, fara sa vrea sa intre in prea multe detalii. Chiar si asa, n-a strans pic de ura in suflet.

"Vreau sa stiti ca sunt foarte bine. Nu va urasc. Vreau sa stiti ca am ajuns intr-o familie minunata. Au avut o foarte buna grija de mine, mi-au asigurat ceea ce voi nu ati putut sa imi asigurati", spune Andreea.

Andreea este acum stilist. S-a indragostit de ceva vreme de un tanar american si peste o saptamana ii va fi mireasa. Visa ca inainte de nunta sa-i regaseasca pe cei care i-au dat nastere si o parte din copilarie, pentru ca-si mai aduce aminte...

doar franturi.

Munteanu Vasile il chema pe tatal biologic si ultima lui adresa, scrisa in certificatul de adoptie era in acest bloc din zona Tineretului. L-am cautat, iar ce-am aflat pur si simplu te cutremura.  "Pai, Vasile Munteanu este tatal ei, care e mort. Da. El a avut copilul cu altcineva. Nu s-a stiut aici, ca erau ascunsi. Erau foarte izolati. Nu prea stiai de ei multe, decat ca nu erau cumsecade. Faceau scandal. Aia e altceva. Erau cu spritul. De fata chiar nu stiu. De fata nu stiu. Doar pe baiat il stiam", spun oamenii care l-au cunoscut pe tatal biologic al Andreei.

Andreea a fost rodul unei relatii pasagere pe care tatal a abandonat-o iar mama a dat-o imediat spre adoptie. Tanara mai are doi frati si din partea mamei biologice. Si ei au fost instrainati. Cea care le-a dat viata si pe care o cauta acum, Valerica Chiritescu, si-a pierdut urma! Nimeni nu stie nimic de ea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI