Sabrina este studenta la MIT in Statle Unite si toata lumea de acolo o cunoaste si o respecta. Sabrina este cea care a facut un avion care poate sa zboare singur si asta la varsta de numai 14 ani. "Nu mi-a venit sa cred. Nu doar pentru ca este tanara, ci si pentru ca este femeie", a spus Peggy Uddn, secretar la MIT.

Tanara Sabrina are acum 22 de ani, a absolvit MIT-ul si are o diploma la Harvard, iar fizica nu mai are niciun fel de secret pentru ea.

Acum a inceput sa exploreze si sa studieze teorii emise de Stephen Hawging sau Albert Einstein si a scris lucrari despre "gaurile negre", gravitate sau timpul spatial.

Lucrarile si munca ei de pana acum au reusit sa o aduca si in atentia NASA sau a mai multor producatori de aeronavea care i-au si oferit contracte in alb pentru a o angaja.

Sabrina pare tipul de fata atipica generatiei noastre. Este nascuta dintr-un parinte cubanez si altul american, nu are Facebook, Instagram sau LinkedIn, ci detine doar un site care se numeste PhysicsGirl, acolo unde face update-uri despre descoperirile si studiile sale. "Nu sunt genul de persoana care sa lucreze de la 09 la 18. Imi place fizica si de fiecare data cand ma pune in dificultate este incredibil. Motto-ul meu este: Cand esti obosita, dormi, cand nu, lucreaza la fizica", a marturisit Sabrina adesea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Tech
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si