Close sidebar
Close sidebar

Ea este Denisa, tanara de 17 ani care a murit in accidentul de Galati!

Tanara in varsta de 17 ani care s-a prapadit in cumplitul accident din Galati se numea Denisa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Denisa nu pot sa cred ce aud. Ieri erai asa de bine, nici o secunda nu m-am gandit la asa ceva. Erai o persoana minunata si nu meritai un asemenea lucru”, „Dumnezeu sa-l ierte! Inconstienta se plateste scump, dar în aceasta situatie e vorba si de cealalta viata. Mare pacat ca trebuie sa mai plateasca si altii”, "Dumnezeu sa te ierte, iubirea vietii mele", au scris prietenii virtuali la aflarea tristei vesti.

Minivacanta de 1 decembrie a venit cu o tragedie la Galati. O tanara si unchiul ei au murit, iar alte doua fete au ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina condusa de barbat a ajuns intr-un stalp.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In masina se aflau 4 tineri, soferul si trei fete. Martorii care au vazut cum s-a intamplat tragedia spun ca autoturismul a zburat pur si simplu de pe sosea. Avea peste 180 de km la ora si la un moment dat, din cauza carosabilului umed nu a mai putut sa controleze bolidul si s-a izbit intr-un stalp de pe celalalt sens.

Soferul si fata de 17 ani, care se afla in dreapta au murit pe loc. Celelalte doua tinere, aflate pe bancheta din spate au scapat cu viata.

In urma necropsiei legistii au stabilit ca soferul care le conducea acasa pe cele trei copile bause bine. Avea o alcoolemie de 1,30 ml alcool pur in sange. Cele doua supravietuitoare au 14 si 17 ani si sunt in afara pericolului.

Sursa foto

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI