Daniela Buruiana a fost unul dintre cei mai cunoscuti membri ai PRM in perioada in care partidul era condus de Corneliu Vadim Tudor. Buruiana a fost parlamentar intre anii 1990-1992 si 1996-2008, iar spre sfarsitul mandatului a surprins opinia publica pentru ca si-a completat declaratia de avere in bataie de joc. Astfel, in documentul depus in ianuarie 2006, Buruiana a trecut, la rubrica de „Bunuri mobile- autovehicule/autoturisme, tractoare, masini agricole, salupe, iahturi si alte mijloace de transport care sunt supuse inmatricularii”, o catelusa, marca "Caniche”, cumparata in 1997, dar si o veverita din Anzi, marca „Chincilla”, primita cadou in 2003.

Buruiana a mai scris ca detine sase tablouri, pictate chiar de ea, pe care le-a estimat la 200.000 de euro. Mai mult, Buruiana sustinea ca a imprumutat o firma cu 700.000 de euro. "Eu am vrut sa arat opiniei publice ca nimeni nu verifica nimic, domnule, poti sa scrii ce vrei, ce te taie capul”, a dezvaluit Buruiana. Intrebata despre cei 700.000 de euro, Buruiana a spus: "Cum sa existe domnule asa ceva, cand eu n-am bani... am bani imprumutati, puteti sa verificati, de la doua banci. Repet, am scris astea special sa vad daca astea se sesizeaza. De la inceput de cand au fost facute declaratiile astea de avere, ele au fost facute ca sa musamalizeze, ca sa va spun adevarul”.  Despre veverita din Anzi, Buruiana a declarat ca nu era o inventie. "Pot sa v-o arat! Este o splendoare de animalut, am primit-o cadou acum cativa ani”, a declarat Buruiana.
In 2007, aceasta a fost exclusa din PRM pentru ca l-a criticat pe Corneliu Vadim Tudor, iar in 2008, la incheierea mandatului de deputat, si-a terminat si cariera politica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si