Close sidebar
Close sidebar

EA este femeia arestata in Rusia pentru spionaj in favoarea Romaniei! Risca pana la 20 de ani de inchisoare!

Karina Turcan, o femeie originara din Republica Moldova, a fost arestata in Rusia, fiind acuzata de spionaj in favoarea Romaniei, aceasta riscand pana la 20 de ani in inchisoare daca va fi gasita vinovata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ministrul roman de Externe, Teodor Melescanu, a declarat miercuri ca femeia are si cetatenia romana, pe langa cea moldoveneasca si rusa.

Masura arestarii preventive a fost luata de Tribunalul din Lefortovo, in urma cererii procurorilor. Turcan va sta in arest pana pe 13 august.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Turcan a fost dusa la sediul  Departamentului de Investigatii al FSB  pe 15 iunie, Kommersant. in aceeasi zi instanta Lefortovo a admis cererea arestare  a Karinei turcan pentru spionaj. „In ceea ce o priveste pe  Karina Turcan Valeryevna, suspectata de spionaj, instanta Lefortovo a dispus o masura preventiva sub forma de detentie”, a confirmat instanta pentru RBC.

 

Citeste mai multe pe Hotnews!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI