Tânăra în vârstă de 24 de ani se vinde pentru suma de 30.000 de dolari, asumându-și poziția de „soție surogat” în viața bărbaților căsătoriți. Aceasta a recurs la această metodă de a face bani pentru că există bărbați care caută o companie virtuală de la o femeie care le va împlini micile plăceri.

Ea este femeia care îi taxează pe bărbați pentru a fi soția lor „surogat”. Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă. Cât costă să ai o astfel de parteneră?

Cât costă să ai o astfel de parteneră?

[Sursa foto: New York Post]

„Îmi atribui sarcini pe care soțiile obișnuite preferă adesea să le evite, cum ar fi să văd un meci de fotbal la televizor fără să mă plâng”, a

povestit tânăra braziliancă.

Citește și: Incident neplăcut de grădinărit. O femeie s-a ales cu răni grave din cauza unei plate otrăvitoare, chiar dacă a purtat mănuși. „Oamenii nu știu că este periculos”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În calitate de soție surogat, care își oferă doar serviciile îndrăznețe în mediul online, Palomas se poate mândri cu peste 111.000 de urmăritori pe Instagram.

„Soția surogat” se uită la meciuri de fotbal în locul nevestelor adevărate

Tânăra le răspunde cu bucurie nevoilor emoționale ale clienților săi atunci când aceștia îi plătesc fie 12 ore, fie 24 de ore din „pachetele” oferite de ea.

„Cu un client, am pregătit cina în timp ce eram în apel telefonic și ne-am uitat la filme împreună”, a povestit tânăra „antreprenor” pentru Jam Press, precizând că nu merge niciodată la domiciliul clienților. „Am urmărit apoi un meci de fotbal, printre alte lucruri mărunte.”

Ea este femeia care îi taxează pe bărbați pentru a fi soția lor „surogat”. Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă. Cât costă să ai o astfel de parteneră?

Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă

[Sursa foto: New York Post]

Citește și: Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Palomas a dezvăluit că prezența ei la distanță înseamnă mult pentru clienții ei: „Acești bărbați se deschid față de mine și îmi povestesc despre viața lor. În aceste conversații, mi-am dat seama că mulți dintre bărbații care sunt căsătoriți și au familii se simt singuri”.

„De fapt le e dor să aibă pe cineva cu care să poată împărtăși aceste activități „masculin” cu ei sau chiar le este dor să fie mulțumiți”, a mai precizat tânăra.

Citește și: Dulce răzbunare. Un mire și-a expus logodnica infidelă în fața a 150 de invitați. Bărbatul a venit cu dovezi foto pentru a arata cine este de fapt mireasa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si