Kristina, în vârstă de 38 de ani, s-a făcut cunoscută în lumea modeling-ului, după ce a ajuns până în finală la competiția Miss Elveția 2013. Femeia s-a bucurat de o carieră strălucită în lumea modei. În anul 2017, Kristina s-a căsătorit cu alesul inimii, cel care a ucis-o câțiva ani mai târziu.

Viața model a Kristinei, care avea o carieră de vis și o familie superbă, s-a încheiat brusc.

Soțul său i-a devenit călău și a omorât-o. Bărbatul a ucis-o, i-a dezmembrat trupul cu un ferăstrău și foarfece de grădină, apoi i-a băgat rămășițele într-un blender, potrivit informațiilor transmise de dailymail.co.uk.

Model omorât de propriul soț. Kristina a lăsat în urmă două fiice

Kristina a fost ucisă de propriul soț, un bărbat de 41 de ani. Acesta a sugrumat-o, apoi i-a dezmembrat corpul și l-a băgat în blender. Bărbatul a recunoscut odioasa crimă, declarând că și-a ucis soția "din panică". 

Femeia părea că duce o viață perfectă. Aceasta posta frecvent pe rețelele sociale fotografii cu soțul și cu cele două fete pe care le aveau împreună. 

„Mie mi s-au părut familia perfectă”, a spus un prieten de-al lor, după tragedie.

Citește și: "Și-a așezat frumos papucii, lângă fântână, și a sărit cu capul în jos" O femeie din Iași s-a sinucis când soțul a plecat să hrănească animalele. Victima, care s-a aruncat în fântână, avea trei copii

Kristina și soțul

[Sursa foto: Instagram/dailymail]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Modelul celebru pleaca des în vacanță cu soțul ei și nimic nu dădea de bănuit despre planul macabru pe care acesta avea să îl pună în aplicare. Ultima vacanță pe care cei doi au făcut-o a fost cu patru săptămâni înainte ca bărbatul să o ucidă.

„Are un nivel evident ridicat de energie criminală. A arătat lipsă de empatie și sânge rece după uciderea soției sale, are trăsături sadice-sociopatice”, au declarat anchetatorii despre soțul ucigaș.

Kristina și soțul ei aveau împreună două fiice, care au rămas orfane de mamă. Tatăl lor așteaptă să își afle sentința, după ce, zilele trecute, a cerut un recurs de eliberare.

Citește și: Cine este, de fapt, Șacalul, suspectul principal în cazul crimelor de la Constanța? Bărbatul este cunoscut pentru problemele cu poliția

Kristina și familia

[Sursa foto: Instagram/dailymail]

Moartea Kristinei, prezență remarcabilă în modei, a întristat întreaga lumea. Femeia, cunoscută pentru bunătate și profesionalism, i-a lăsat pe toți cu inima îndurerată, iar prietenii Kristinei refuză să creadă tot ce s-a întâmplat.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Este groaznic. Sunt chiar șocată. Mă gândesc la cele două fiice ale ei. Era o femeie atât de frumoasă și plină de inimă. Sunt fără cuvinte”, este unul dintre mesajele de condoleanțe. 

„O cunoșteam bine și l-am cunoscut pe el pentru scurt timp. Sunt total șocat și cu inima frântă. Niciodată în viața mea n-aș fi crezut că se va întâmpla așa ceva. Am inima zdrobită. Ai fost o persoană atât de bună și drăguță. Nu voi uita niciodată timpul petrecut în LA cu tine. RIP frumusețea mea”, este unul dintre mesajele de condoleanțe.  

„Este foarte, foarte trist și șocant ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, îmi pare incredibil de rău pentru copii”, este unul dintre mesajele de condoleanțe. 

„Ai fost un om atât de bun la inimă, bun, inteligent și grozav. De ce? Kris, mulțumesc pentru tot Ne e dor de tine. nu te voi uita niciodată. Odihnească-se în pace”, este unul dintre mesajele de condoleanțe.

Ea este Kristina, finalistă la Miss, ucisă și dezmembrată de propriul soț.

[Sursa foto: Instagram/dailymail]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si