Marina G. avea 41 de ani și era de profesie medic stomatolog, la Brăila. Femeia a fost găsită fără suflare în propriul cabinet, chiar de soțul acesteia, care o căuta pentru că nu mai ajungea acasă.

Medic stomatolog găsit fără suflare în cabinet, la Brăila

Marina G., în vârstă de 41 de ani, de profesie medic stomatolog, a fost găsită fără suflare în cabinetul său din Brăila. 

Citește și: Filmul tentativei de asasinat asupra lui Trump și ultimele 48 de ore din viața lui Thomas Crooks! Anchetatorii au fost șocați când au văzut ce ținea ascuns în mașină atacatorul

Potrivit informațiilor transmise de aceeași sursă, chiar soțul său i-ar fi descoperit trupul neînsuflețit. Îngrijorat că femeia nu ajunge acasă de la muncă, bărbatul a mers la cabinetul acestia, unde și-a văzut soția fără viață.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul care susține că a inviat din morți se căsătoresc sâmbătă. Familia regală merge la nuntă- antena3.ro

Bărbatul ar fi observat pe trupul femeii mai multe urme de violență și a alertat de urgență autoritățile.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar autoritățile nu exclud ipoteza unei crime. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Citește și: VIDEO Prima și ultima baie în piscina din curtea casei. Doi prieteni au murit electrocutați, la scurt timp după ce s-au întors acasă din străinătate, acolo unde munceau: ”Erau cuminți”

Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila

[Sursa foto: Rețele sociale]

Ce au transmis autoritățile?

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Brăila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si