Marymar și-a serbat ziua de naștere  în urmă cu două seri. Tzancă Uraganu i-a organizat o petrecere fastuoasă la marginea piscinei. În cadrul petrecerii au cântat nume grele din România, iar Marymar a dansat toată noaptea alături de Roxana Dobre, soția lui Florin Salam.

Citește si: Tzancă Uraganu a primit o amendă de 200.000 de lei. Concertul său a fost oprit de mascați

La petrecere a fost prezentă și mama Alinei Stoican. Marymar seamănă izbitor cu mama sa. Cele două sunt brunete și sexy, cu multe trăsături comune.

Mama și fiica au purtat rochii colorate de la Versace, accesorizate cu obiecte prețioase. Geta are o relație specială cu fiica ei. „Astăzi este despre tine fetita mea e ziua ta și cu acestă ocazie vreau să-ți mulțumesc pentru că ești copilul meu și nu m-ai supărat vreo dată și ești atât de cuminte și bună. Eu îți doresc un sincer și călduros ”La mulți ani”, să fii sănătoasă și să ai parte de tot cei mai bun pe lume. Să fii fericită și toate visele și dorințele să ți se îndeplinească! Te iubesc cel mai mult pe lume și în orice moment as renunța la viata mea pentru tine !❤❤❤❤❤❤❤”, a fost mesajul emoționant pe care l-a postat Geta de ziua Alinei Marymar. 

Cadou inedit de la Tzancă pentru Marymar

Alina Stoican a avut parte de o petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Marymar a sărbătorit alături de Tzancă Uraganu, dar și de nume grele din showbiz.

Citește si: VIDEO| Tzancă Uraganu, mesaj inedit pentru Marymar imediat după ce a fost văzut cu Lambada: „Câtă...”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tzancă Uraganu o ține din petrecere în petrecere. După ce a participat la ziua de naștere a fiicei sale, Anays, acum manelistul își serbează iubita.
În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Tzancă Uraganu a împlinit patru ani. Bărbatul a organizat o petrecere de zile mari, cu nume celebre din lumea manelelor. Cu două seri în urmă, însă, o altă petrecere a ocupat prima pagină a ziarelor.

Alina Marymar și-a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere. Iubita lui Tzancă Uraganu a petrecut toată noaptea alături de iubitul ei, dar și de ceilalți invitați.

Citește si: Legătura dintre Tzancă Uraganu și Loredana Groza: „Ce bine îți stă cu blonde!”

Make-up artista a avut parte de invitați pe cinste cu care s-a distrat toată noaptea, iar frumoasa brunetă nu s-a putut opri din dans. Printre invitații care au participat la ziua ei de naștere se numără și Roxana Dobre, dar și Bianca Drăgușanu. Cele trei au dansat toată noaptea.

Atmosfera a fost întreținută de Alex Velea, dar și de alți artiști din țară. Uraganu și-a răsfățat logodnica ca de fiecare dată.

ea este mama lui marymar

Surpriza lui Tzancă pentru Marymar.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Când vine vorba de răsfăț, Tzancă nu se uită la bani. Seara trecută el și-a luat iubita de mână și s-au plimbat prin Centrul Capitalei. El a continuat să o surprindă. Spre miezul nopții, Marymar a văzut cum poza ei și a lui Tzancă era derulată pe fațada unui complex comercial imens situat la Piața Unirii.

Citește si: Tzancă Uraganu se pregătește de căsătorie? A făcut anunțul chiar la nunta lui Florin Salam: „Mă bucur din toată inima”

Alături de poza lor era și mesajul „La mulți ani, Marymar! Te iubesc!”. Diva sexy a fost profund emoționată și a împărtășit momentul cu internauții pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si