VIDEO- Concert de manele oprit pentru evaziune 

Tzancă Uraganu a avut sâmbăta seară un concert într-un club din comuna Budureasa. Cu toate că petrecerea era la început, manelistul s-a ales cu amenzi de peste 250.000 lei. Acesta colabora cu mai mulți angajați care erau plătiți la negru.

Mascații au oprit petrecerea

Cântărețul a fost verificat de către oamenii legii, iar din cauza mai multor nereguli găsite acum e nevoit să plătească o amendă uriașă. 

Manelistul s-a asigurat ca evenimentul desfăşurat în clubul Alexa din Budureasa să fie promovat pe tot Internetul. Un bilet a costat 70 lei, dar fanii lui Tzanca s-au îngrămădit să își vadă idolul. Sute de persoane au venit în noaptea de sâmbătă spre duminică, să-l asculte pe artist.

Petrecerea s-a oprit pe la miezul nopţii după ce poliţiştii, inspectorii ITM, DSVSA şi Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crişana și-au făcut simțită prezența.

Citeste si: Tzancă Uraganu îi dă replica lui Vladimir Putin: „Domnule Putin, asta e ...”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Întregul local a fost înconjurat de mascaţi, participanţii, organizatorii, dar şi lăutarii au fost legitimaţi, acţiunea soldându-se cu amenzi consistente.

Citeste si: Tzancă Uraganu a câștigat procesul. Manelistul a scăpat de muncă

Organizatorii au fost verificaţi la încasări şi case de marcat, dar şi cu privire la contractele de muncă ale angajaţilor. 

Manelistul a fost amendat pentru că niciunul dintre oamenii care lucrau pentru el nu avea contract de muncă

Întreprinderea individuală care administrează localul a fost sancţionată de reprezentanţii ISU Crişana cu 50.000 lei, deoarece nu avea autorizație pentru securitate la incendiu pentru imobilul în care se desfășura evenimentul.

Citeste si: Prețul petrolului, un nou record în ultimele două luni din cauza embargoului discutat la Bruxelles

Firma manelistului a încasat o sancţiune de 200.000 lei, căci nici una dintre cele 11 persoane din echipa sa nu avea contract de muncă. 

Citeste si: Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la „Roata Norocului”

Potrivit autorităților, acţiunea „a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a actelor ilicite de comerț, a evaziunii fiscale și a muncii la negru și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunităților locale”.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si