Close sidebar
Close sidebar

Ea este Maria, tânăra din Sibiu care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl

Cine este Maria, tânăra profesoară care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl? Ea și cu fratele ei au preluat afacerea familiei!

Estera Maria,

Ea este Maria, tânăra din Sibiu care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl

[Sursa foto: stiriromania.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria o tânără din Sibiu, a reușit să găsească echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl. Dimineața este la catedră, iar după terminarea programului se ocupă de ferma familiei.

Aprecierea copiilor și mulțumirea că face produse în propria gospodărie îi sunt de ajuns, chiar dacă timpul liber nu prea mai există pentru ea.

Maria merge cu mare drag la școală, în fiecare dimineață, în satul sibian Apoș.

Citește și: Eda Ece, actrița sexy din serialul "Pretul Fericirii", s-a măritat! Cine a fost la nunta şi cum a fost rochia de mireasă a celebrei actriţe din serialul de la Kanal D?

Cum se descurcă tânăra?

Maria Piloiu povestește că prima dată când a ajuns la școală, copiii cărora le-a devenit profesoară erau fricoși, dar că acum ei sunt prietenoși.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La cei 26 de ani pe care îi are, tânăra își ocupă fiecare zi cu educarea copiilor, adulții de mâine, dar și îngrijirea celor peste 700 de oi pe care le are acasă. La ferma de familie din satul Pelișor, fratele său o aștepta ca să îi predea ștafeta.

Cei doi au crescut într-o familie de oieri, iar în urmă cu doi ani s-au hotărât să preia cârma afacerii familiei lor.

Ambii au absolvit Facultatea de Științe Agricole și s-au înscris la master, pentru a conduce afacerea familiei într-un mod exemplar.

„Este foarte mult de muncă. Fără ajutorul părinţilor, nu ştiu ce ne-am face, pentru că ei sunt primii care dau alarma. Undeva la 5 dimineaţa deja se trezesc şi vin în saivan”, a spus tânăra, potrivit stiriromania.ro

Citește și: Horoscop 24 iunie 2023. Gemenii vor fi în centrul atenției

„Nu avem angajaţi însă afacerile de familie sunt bune, sunt frumoase, dar greu de dus pe umeri. Este volumul foarte mare de muncă, sarcinile sunt foarte multe, trebuie împărţite între noi”, a spus fratele ei, Călin Piloiu.

Acum, cei doi se pregătesc pentru comenzile pe care le vor primi de Paşte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI