Close sidebar
Close sidebar

Ea este prima persoană care l-a vizitat pe Florin Busuioc la spital în Bucureşti. Este copleşită de tristeţe

Prezentatorul şi actorul Florin Busuioc a suferit un infarct marţi seara, în timpul unui spectacol la Craiova.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Busuioc a fost operat de urgenţă la Craiova, iar astăzi a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Potrivit medicilor, starea lui de sănătate este una delicată, toţi apropiaţii se roagă pentru însănătoşirea lui.

Andreea Esca a mers în vizită la colegul său, la spital, la scurt timp după ce Busu a fost transferat de la spitalul din Craiova. Prezentatoarea părea distrusă de tristeţe şi vizibil îngrijorată pentru starea lui. Imediat ce a ieşit din clădirea spitalului, a stat câteva minute acolo, însă nu a dorit să discute absolut deloc cu jurnaliştii prezenţi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sursa foto: cancan.ro

Medicul rezident Eugen Ţieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Traşcă pe actorul Florin Busuioc, şi despre care s-a spus că va rămâne şomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, că îşi face meseria cu plăcere şi vrea să rămână în ţară, la Craiova, oraşul său natal.

Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou şi că îşi face meseria cu plăcere. „Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte.
Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI