Close sidebar
Close sidebar

Ea este românca la care visează toți fotbaliștii! Cine este iubita lui Riccardo Saponara, atacantul de la Fiorentina

Andreea Sasu, o româncă în vârstă de 34 de ani, este una dintre cele mai dorite femei din întreaga lume, fiind dorită de toți marii fotbaliști. Cu toate acestea, doar Riccardo Saponara, atacantul de la Fiorentina, se poate mândri cu frumoasa brunetă.

Alexandra Costea,

Ea este românca după care visează pe toți fotbaliștii! Cine este iubita lui Riccardo Saponara, atacantul de la Fiorentina

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Sasu este o româncă originară din Pașcani, stabilită de mai mulți ani în Milano, Italia. Ea este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare pe rețelele de socializare, unde își pune în valoare frumusețea naturală.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Rio Ferdinand și-a ales favoritele la calificarea în semifinalele Champions League

Românca în vârstă de 34 de ani este o brunetă superbă, cu calități fizice care au atras atenția bărbaților celebri din Italia. Printre aceștia se numără și fotbalistul Riccardo Saponara, pe care l-a cucerit iremediabil. În urmă cu doi ani, sportivul vorbea deschis despre relația sa cu bruneta.

Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de atacantul de la Fiorentina

Cu toate că a plecat din țara sa natală, Andreea Sasu a reușit să devină o personalitate cunoscută în mediul online din Italia, datorită frumuseții și farmecului său. Relația cu Riccardo Saponara este una dintre cele mai mediatizate și admirate din lumea sportului italian, iar cei doi par să se bucure de o iubire frumoasă și stabilă.

Citește și: EXCLUSIV: Mircea Croitoru, aur pentru România, la European Open de judo la Varșovia/ ”Ne antrenăm cam de 10-11 ori pe săptămână”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu-mi place să vorbesc în public despre viața mea privată. Au apărut însă foarte multe ştiri, în mass-media, de când sunt fotbalist și de când sunt alături de iubita mea, Andreea Sasu, care este un model de cel mai înalt nivel.

Sensibilitatea este o virtute, nu un defect.

În cazul meu, a fost întotdeauna sublinitată ca şi cum ar fi o slăbiciune. Din păcate, din cauza pandemiei, am vizitat foarte puțin La Spezia. Am avut imediat o impresie bună despre oraș, chiar dacă nu am văzut prea multe locuri. Locuiesc în centru, mă simt bine”, a declarat Riccardo, în anul 2021, pentru jurnaliștii de la La Nazione.

[Sursa foto: Instagram]

Andreea este foarte activă pe pagina sa de Instagram și își surprinde adesea fanii cu poze provocatoare. În unele dintre aceste imagini, românca își dezvăluie trupul fără nicio inhibiție, ceea ce stârnește entuziasmul și admirația celor care o urmăresc.â

Bruneta a avut doar iubiți celebrii

Tânăra are o carieră impresionantă în modeling și a lucrat cu branduri de renume precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. De-a lungul timpului, ea a defilat pe podiumuri prestigioase și a făcut campanii publicitare pentru diverse produse.

Citește și: Gerard Pique, planuri de nuntă cu Clara Chia. Cum va reacționa Shakira

În viața personală, Andreea Sasu a avut relații cu mai mulți bărbați celebri. Printre aceștia se numără designerul Philipp Plein și motociclistul Andrea Iannone.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”,  povestea Andreea Sasu.

Citește și: Alertă la magazinul lui Lionel Messi! Sportivul a primit un mesaj de amenințare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI