Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ea este tânăra de 24 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident din Suceava! Lavinia Burcă îmbrăcase recent rochia de mireasă

Lavinia Burcă și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, duminică seară, între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni, județul Suceava. Soțul său este acum rănit la spital.

Stefania Pavel,

O tânără de 24 de ani a murit pe loc într-un grav accident, produs duminică seară între localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. 

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident grav s-a produs duminică seară, în județul Suceava! Mai exact, două mașini s-au ciocnit, șoferii dar și pasagerii acestora rămânând încarcerați.

Cum s-a produs accidentul cumplit, care a avut loc pe drumul comunal 65 

Niște localnici care locuiau în zonă au sunat imediat la 112, după ce au auzit impactul teribil. După ce au sosit la locul accidentului, aceștia au fost victimele care erau inconștiente din fiarele contorsionate.

Din păcate, ei au constatat decesul unei tinere, în vârstă de 24 de ani care nu a mai răspuns din păcate manevrelor de resuscitare. Aceasta ar fi condus unul dintre autoturismele în care șoferul de 21 de ani a intrat cu un VW Golf pe contrasens.

Ceilalți trei au fost duși de urgență la spital pentru îngrijiri.

"Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe  Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava.

Lavinia Burcă, o tânără de 24 de a murit pe loc, după ce un șofer a intrat în mașina condusă de ea.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Tânăra de 16 ani care și-a înjunghiat pedagogul și-ar fi premeditat gestul teribil. Bianca a făcut noi mărturisiri de-a dreptul șocante în fața anchetatorilor

Soțul tinerei decedate este în stare gravă la spital

Lavinia Burcă avea o viață întreagă în față. Tânăra abia se căsătorise în luna noiembrie a acestui an și avea planuri mărețe, alături de soțul ei, și el rănit grav în accident.

Bărbatul are traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi și urmează să fie supus mai multor operații. 

"Soţ şi soţie, am înţeles că el nu deţinea permis, conducea ea. Ştiu că recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa", a mărturisit o rudă a celor doi pentru Antena 3 CNN.

Lavinia părea extrem de fericită pe rețelele de socializare, acolo unde apare în numeroase fotografii alături de Ionuț, bărbatul alături de care își dorea un viitor frumos și liniștit. Familia fetei, dar și apropiații sunt acum în stare de șoc.

”O fată firavă, care a murit nevinovată din cauza unui inconștient care a intrat pe contrasens și a ucis o tânără cu suflet minunat. Nici soțul nu are șanse mari la viață. A distrus o tânără familie cu visuri mari și proiecte de realizat. Drum lin fată scumpă, Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa”, a transmis firma unde lucra Lavinia.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

O tânără de 24 de ani a murit într-un grav accident în Suceava.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Copil de nouă ani din Prahova, cu degete amputate și traumatism ocular din cauza unei petarde

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat mai exact accidentul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI