Caroline Cray Quinn este tânăra în vârstă de 25 de ani a cărei viață a fost dată peste cap în urmă cu 7 ani, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. După mulți ani în care s-a confruntat cu alergii severe, dar fără să știe cât de gravă este situația, de fapt, femeia a aflat de la medici numele bolii care îi afectează sistemul imunitar.

În anul 2017, Caroline a aflat că se confruntă cu sindromul de activare mastocitară (MCAS), o reacție alergică foarte greu de gestionat. Practic, tânăra dezvoltă alergii la aproape toți factorii din jurul său. De 7 ani de zile, viața ei se află sub imperiul interdicțiilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii i-au impus reguli drastice, pe care Caroline trebuie să le respecte pentru a putea supraviețui și a evita un șoc anafilactic care să îi provoace, în cel mai rău caz, decesul. Mai mult, există anumite acțiuni pe care majoritatea oamenilor le fac, dar care ar putea fi fatale pentru ea.   Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si