Close sidebar
Close sidebar

Ea este tânăra pentru care un sărut ar putea fi fatal! Boala bizară cu care a fost diagnosticată în urmă cu 7 ani: „O singură greșeală m-ar putea costa viața”

O tânără de 25 de ani se confruntă cu o boală nemiloasă. Trebuie să respecte o mulțime de reguli pentru a evita complicațiile.

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Caroline Cray Quinn este tânăra în vârstă de 25 de ani a cărei viață a fost dată peste cap în urmă cu 7 ani, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. După mulți ani în care s-a confruntat cu alergii severe, dar fără să știe cât de gravă este situația, de fapt, femeia a aflat de la medici numele bolii care îi afectează sistemul imunitar.

În anul 2017, Caroline a aflat că se confruntă cu sindromul de activare mastocitară (MCAS), o reacție alergică foarte greu de gestionat. Practic, tânăra dezvoltă alergii la aproape toți factorii din jurul său. De 7 ani de zile, viața ei se află sub imperiul interdicțiilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Medicii i-au impus reguli drastice, pe care Caroline trebuie să le respecte pentru a putea supraviețui și a evita un șoc anafilactic care să îi provoace, în cel mai rău caz, decesul. Mai mult, există anumite acțiuni pe care majoritatea oamenilor le fac, dar care ar putea fi fatale pentru ea.

  Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI