W. Bruce Cameron sustine ca in timpul filmarilor niciun caine nu a fost ranit si ca videoclipul, difuzat de TMZ, a exagerat situatia de pe platou.

Articolul de pe TMZ arata ca unul dintre câinii folositi in filmul “A Dog’s Purpose” s-a impotrivit disperat sa participe la o scena, dar echipa de filmare parea ca forteaza animalul sa intre in apa.

Cameron admite ca au fost facut greseli in timpul filmarilor, dar adauga ca versiunea prezentata de tabloid nu este corecta.

“Videoclipul mi s-a parut socant deoarece când eram pe platou, grija tuturor era siguranta si confortul câinilor. Daca cei care au filmat au crezut ca e ceva gresit, de ce au asteptat 15 luni, in loc sa anunte autoritatile? Am tot revazut clipul din ziua respective, când eu nu eram acolo, si arata o cu totul alta poveste”, a declarat Cameron.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dupa publicarea videoclipului, grupuri dedicate drepturilor animalelor si-au exprimat indignarea. Una dintre organizatii, Animal Justice, sustine ca au fost incalcate legi federale si provinciale. Organizatia a formulat pângeri de cruzime la Winnipeg Humane Society, Chief Veterinary Office din Manitoba si Politia din Winnipeg.

Reprezentantii Winnipeg Humane Society au spus ca au fost consultati pentru doua scene ale filmului.

”Acest caine a fost speriat si nu a fost dresat corespunzator pentru filmarea scenei.

Antrenamentul pentru o astfel de scena ar trebui sa se desfasoare de-a lungul unor saptamani inainte, daca nu luni, pentru a ajuta cainele sa se simta confortabil sa se afle in apa de o asemenea adâncime si cu valurile formate”, a transmis directorul executiv al organizatiei, intr-un comunicat.

American Humane, organizatia care supravegheaza siguranta animalelor in timpul filmarilor, a transmis ca a investigat incidentul si a suspendat reprezentantul care se afla pe platoul de filmare.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si