Close sidebar
Close sidebar

Ed Sheeran dezvăluie că soția sa a avut o tumoare "inoperabilă" în timpul sarcinii/ Ed Sheeran: ”Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate"

Artistul Ed Sheeran a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut alături de soția sa, diagnosticată cu o tumoră în timpul sarcinii.

Stefania Pavel,

Arstiul Ed Sheeran a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut alături de soția sa, diagnosticată cu o tumoră în timpul sarcinii

[Sursa foto: Cherry Seaborn - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântărețul Ed Sheeran a dezvăluit că soția sa, Cherry a avut o tumoare "inoperabilă" în timpul sarcinii. Artistul a vorbit despre momentele grele din viața sa, aproape de lansarea noului album, Subtract.

Mai mult, Eh Sheeran a dezvăluit că, acest album, a avut ca fundal durerea și speranța că soția sa se va face bine iar copilului lor se va naște sănătos, conform Mirror.

Albumul lui Ed Sheeran conține sute de cântece

"Am lucrat la Subtract timp de un deceniu, încercând să creez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de cântece cu o viziune clară a ceea ce credeam că ar trebui să fie.

Apoi, la începutul anului 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica și arta”, a declarat artistul.

Artistul Ed Sheeran a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut alături de soția sa, diagnosticată cu o tumoră în timpul sarcinii

 

 

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

[Sursa foto: Cherry Seaborn- Facebook]

Citește și: Necazurile îl urmăresc pe Lino Golden. Acesta a ajuns în fața judecătorilor

În acest moment din viața lui Ed, soția sa, Cheery Seaborn, era însărcinată cu cea de-a doua fiică a lor, Jupiter. Cuplul, și-a întâmpinat în secret cel de-al doilea copil în mai 2022, după ce prima lor fiică, Lyra Antarctica, s-a născut în august 2020.

"Să scriu cântece este terapia mea. Mă ajută să dau sens sentimentelor mele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi cântecele, am scris pur și simplu tot ce mi-a picat. Și, în puțin peste o săptămână, am înlocuit o muncă de un deceniu cu cele mai profunde și întunecate gânduri ale mele”, a mai precizat Ed Sheeran.

Artistul și-a pierdut cel mai bun prieten în timp ce soția lui era bolnavă

"În decurs de o lună, soția mea însărcinată a fost anunțată că are o tumoare, fără cale de tratament până după naștere. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, un frate pentru mine, a murit brusc și m-am trezit în fața instanței apărându-mi integritatea și cariera de compozitor. Eram într-o spirală de frică, depresie și anxietate", a continuat el.

De asemenea, artistul a povestit că trecea prin niște stări foarte grele,  dar au fost stări fără de care nu putea să își exprime atât de sincer sentimentele.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Artistul Ed Sheeran a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut alături de soția sa, diagnosticată cu o tumoră în timpul sarcinii

[Sursa foto: Ed Sheeran- Facebook]

"Mă simțeam ca și cum mă înecam, cu capul sub suprafață, privind în sus, dar fără să pot ieși la aer. Ca artist, nu simțeam că aș putea pune în mod credibil în lume o lucrare care nu reprezenta cu acuratețe locul în care mă aflu și modul în care trebuie să mă exprim în acest moment al vieții mele", a explicat Ed Sheeran.

Citește și: Un manelist celebru a fost prins drogat la volan. Cum se apară cântărețul

"Acest album este pur și simplu asta. Este deschiderea trapei în sufletul meu. Pentru prima dată nu încerc să creez un album care să placă oamenilor, ci doar să scot ceva care să fie onest și adevărat pentru locul în care mă aflu în viața mea de adult”, a mai spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI