Eda Ece, frumoasa actrita care o interpreteaza pe Yildiz, personajul principal feminin din “Pretul fericirii”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, are mari probleme cu animalutul ei de companie.

Actrita, care in urma cu sapte ani l-a adoptat pe Pluto, prietenul ei patruped, rasa Pomeranian, le-a impartasit fanilor sai, prin intermediul conturilor de socializare, greutatile prin care a trecut animalutul ei de companie.

Citeste si: Ce a facut chipesul Baris Kilic, actorul din „Pretul fericirii”, cu primii bani castigati?

“Pluto are acum 7 ani! Avea 1,5 ani cand drumurile noastre s-au intersectat. El a trecut printr-o multime de boli, am apelat la o sumedenie de medici veterinari… dar ne-am facut bine J. Bine ca existi Pluto! Esti <copilul> meu, fii mereu sanatos, dragul meu cu inima buna”, a marturisit Eda.

Mai mult, frumoasa actrita are un sfat pentru fanii sai.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Preţul fericirii
Preţul fericirii

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”: Zile de cosmar pentru Halit

“Dragii mei, adoptati animale. Eu am adoptat doua animalute acasa, pisica mea, pe care am adoptat-o prin intermediul unui coleg, si el mare iubitor de animale, si pe dragul meu Pluto. Sunt mandra sa spun ca am grija si de animale fara stapan, de pe strada.

Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente. Va spun, dragii mei, sa ajuti la nevoie este o mare bucurie a sufletului. In felul acesta salvam foarte multe animale”, le-a transmis actrita fanilor sai, prin intermediul social media.

Sursa: sozcu.com.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si