Close sidebar
Close sidebar

Ediție specială "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D “În copilărie, pregăteam felicitări pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Kanal D le-a pregătit doamnelor și domnișoarelor o ediție inedită "Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un frumos mărțișor sub forma unei emisiuni speciale.

Diana Bostan,

Dan Negru


DISTRIBUIE
acest articol

În această seară, de la 22:30, cinci doamne și domnișoare vor intra în “ jocul cuvintelor cu Dan Negru ”, răspunzând astfel provocării de a găsi soluțiile definițiilor cuvintelor care celebrează renașterea naturii si feminitatea.

Celebrul prezentator le-a întâmpinat cu flori, mărțișoare și voie bună. Pentru Dan Negru, 1 Martie are o semnificație aparte.

Citește și: Weekend plin de emoții pentru Bursucu! Îndrăgitul prezentator de la Kanal D a fost naș de botez pentru prima oară

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

" Pentru mine 1 Martie inseamnă mama, Codruța, sotia mea si Dara, fiica mea. Sunt un mai mare admirator al zilei de 1 Martie. In copilărie, pregăteam felicitari pentru mama la școala si i le dăruiam cu mare bucurie. Doamnelor si domnisoarelor le urez să petreacă inceputul primăverii în familie, să se bucure de copii, de natură, de tot ceea ce este frumos", a declarat Dan Negru.

Cui va purta noroc astăzi noroc mărțișorul în “arena” cuvintelor si care doamnă sau domnisoară va reuși să dea cele mai multe definitii corecte, vedeti urmărind o editie de colecție "Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe 1 Martie, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D! Kanal D aduce astfel primul primul serial dublat în română pentru milioanele de telespectatori

Și pentru că mărțișorul vine la “Jocul cuvintelor”, să îl intâmpinăm cum se cuvine cu o definiție( sursa: dexonline)( mărțișor, mărțișoare- substantiv neutru;  Mic obiect de podoabă legat de un fir împletit, roșu cu alb, care se oferă în dar ca semn al sosirii primăverii, mai ales femeilor și fetelor, la 1 martie; sinonime: marț, mărțiguș, mărțăruș).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI