Close sidebar
Close sidebar

Edu.ro Rezultate Definitivat 2022: La ce oră se anunţă notele obţinute de profesori? Ierarhia mediilor

Edu.ro Rezultate Definitivat 2022. Examenul de Definitivat a avut loc pe data de 20 iulie. Iată când se vor publica primele note obținute de profesori!

Madalina Grigore,

Când apar rezultatele examenului de Definitivat 2022?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Edu.ro Rezultate Definitivat 2022. Proba scrisă la Definitivat 2022 a avut loc pe 20 iulie. Concursul de Definitivat este un examen de intrare și avansare în cariera didactică. Acest examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice. 

Iată când apar notele obținute de profesori!

Când apar rezultatele examenului de Definitivat 2022?

Edu.ro Rezultate Definitivat 2022: când apar notele?

Potrivit calendarului examenului de Definitivat 2022, primele rezultate ale cadrelor didactice vor apărea pe data de 27 iulie 2022 Cel mai probabil notele vor fi afişate pe http://definitivat.edu.ro/  în jurul orei 12:00.

Începând cu această dată candidații nemulțumiți de note au posibilitatea de a depune contestații până pe 28 iulie. În perioada 28 iulie-3 august va avea loc soluționarea contestațiilor depuse, urmând ca rezultatele finale să fie publicate pe 4 august. Iată calendarul complet!

Citeste si: Rezultate Definitivat 2022: Când se publică pe EDU.ro notele?

20.07.2022   : Susținerea probei scrise

27.07.2022   : Afișarea rezultatelor

27.07 – 28.07.2022   : Înregistrarea contestațiilor

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

28.07 – 3.08.2022:    Soluționarea contestațiilor

4.08.2022:    Afișarea rezultatelor finale

4.08 – 9.08.2022:    Transmiterea la Ministerul Educației a tabelelor nominale cu rezultatele candidaților promovați

9.08 – 16.08.2022   : Validarea rezultatelor examenului prin ordin al ministrului educației

Când apar rezultatele examenului de Definitivat 2022?

Rezultate Definitivat 2022: notele pe Edu.ro

Potrivit metodologiei, pentru a fi declarați promovați la  Definitivat 2022, candidații trebuie sa obțină minimum media 8, calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă.

Cadrele didactice care vor fi admise la examenul de Definitivat vor obține titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar.

Mai mult, profesorii angajați cu  contract de muncă  pe o perioadă determinată, care au promovat examenul de definitivare în învăţământ, li se poate asigura continuitatea pe postul didactic/catedra ocupat(ă), prin hotărârea consiliului de administraţie din unitatea de învăţământ respectivă, în condiţiile legii.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Citeste si: Subiecte Definitivat 2022 Edu.ro: La ce oră este disponibil baremul de corectare?

Candidații care nu vor promova examenul de definitivare, pot fi angajați în sistemul naţional de învăţământ preuniversitar numai pe perioadă determinată, doar cu statut de profesor debutant.

Subiectele de la Definitivat 2022 vor fi disponibile imediat după încheierea examenului, în jurul orei 13:00 pe Edu.ro, pe platforma:   subiecte.edu.ro/2022/definitivare/modeledesubiecte/

Baremul de corectare pentru examenul de Definitivat 2022 pentru fiecare disciplină, se poate consulta după încheierea examenului accesând link-ul:   subiecte.edu.ro/2022/definitivare/Subiecte_si_bareme.

Nota obținută la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie sa fie de cel puțin 8 (opt) pentru promovarea examenului.

Citeste si: Subiecte Definitivat 2022 pentru educatori. Baremul de corectare, pe EDU.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI